InnoSata Oy

 
InnoSata Oy on perustettu helmikuussa 2007.  Yrityksen omistajia ovat yrityksen toimitusjohtaja Nina Rajainmäki ja kehitysjohtaja Kari Rajainmäki.
 
 

Osaajamme

 
Nina Rajainmäki on taustaltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri ja hänellä on laajaa kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä, kustannuslaskennasta, markkinoinnista ja projektinhallinnasta sekä teknologian suunnittelusta ja kehittämisestä. Työkokemusta hänellä on erilaisista kehitys-, konsultointi-,  koulutus- ja projektitehtävistä julkisissa organisaatioissa, kehittäjäorganisaatioissa sekä yrityksissä. Toimialaosaamista hänellä on hyvinvointialalta ja metalliteollisuudesta.
 
Kari Rajainmäki on koulutukseltaan energiatekniikan diplomi-insinööri ja hänellä on laaja työkokemus teollisuuden alan johto- ja esimiestehtävistä erityisesti tuotekehityksessä ja laadunhallinnassa. Kari on ollut mukana useissa erilaisissa teollisuuden kehitysprojekteissa ja Tekes-hankkeissa, joista osassa hän on toiminut projektipäällikkönä. Hänellä on laajaa osaamista myös IT-alalta ja patentointiprosessista.